mandag 1. mars 2010

VÅREN ER RETT RUNDT HJØRNET..... HÅPER JEG
Ingen bilder denne gang, men kaoset er fullstendig :-)
Ifjor hadde jeg himla mange paprika, chilli osv. og lovet at jeg skulle begrense meg i år. Det har jeg klart, (ikke en paprika eller chilli er sådd enda) MEN, hva hjelper det???? Huset av glass er likevel overfyllt. det er blitt masse petunia.... Wonder wave Blue, Prime time (sterk rosa), og en mende andre, jeg plukket frø i vilden sky, til og med fra de offentlige urnene i sentrum, og jeg har en god del med surfina som er hvit med lilla midte. Tomater, Green Grape, og Tiny Tim i fleng, en masse aqulegia i forskjellige farger, Rudbecia Green Wizard osv, har ikke plass til alt dette, og ikke hjerte til å "drepe", og enda har jeg en haug med ting jeg ikke har sådd. Bare meld dere på om jeg kan få bli "kvitt" noe. (har ikke råd til ekstra drivhus :-0

6 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Ta med det du har til overs på onsdag, så lager vi en liten byttekveld:)

amo sa...

Byttekveld er fint, men ikke så lett når man ikke sår selv. Men kanskje jeg har noen planter som du ønsker deg? Det må i tilfelle bli en gang i fremtiden når all denne snøen har forsvunnet.

AnitaH2 sa...

Jeg tar så gjerne i mot! Noen her i huset vil sikkert si at rosa er tingen...
;-)

Unknown sa...

Jeg tar i mot alt utenom tomat. Vil du ha chili og paprika?

Kristin sa...

JA, jeg er nå iferd med å klargjøre flyktningene som skal reise ikveld :-) jeg tar gjerne imot noe chilli og paprika, for det har jeg jo ikke sådd selv, og noe må man jo ha til eget forbruk.

Blomsterguri sa...

og først nå oppdaget jeg bloggen din :-) Har lagt deg til i min!