lørdag 20. mars 2010

Snøen smelter så det mest kan høres :-)
Men, likevel går det ikke fort nok for meg. Ligger høy enda synes jeg, og da ble det noen timer med snøskuffen idag.
Fant julerosene mine, OG under snøen er løkvekstene faktisk langt opp av jorden alt.
Kroppen er sliten men gleden er stor og været skal bli varmt i morgen og, da må vi ut å titte litt for å se om det har tittet fram noe nytt.
Ellers må jeg nå skynde meg med det jeg skulle gjort i høst, klippe vekk alt det døde på staudene fra ifjor.
Fotoapparatet ligger godt gjemt i skapet, ikke artig å fotografere alt som kommer fram når snøen forsvinner. Hos meg ser det ut som om snøen kom veldig overraskende en gang i oktober........ (det var vel da jeg pakket kofferten og dro til varmen) Mye var ugjort, og det får jeg unngjelde for nå. Ellers er det etterhvet mye å holde orden på, for ting gror i varmen under glasstaket, og mye trenger større potter, nye ting skal prikkles, og atter andre frø har ennå ikke kommet i jorden.

5 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Godt å høre at du ikke sitter og tvinner tommeltotter...

Blomsterguri sa...

Du er jammen det ikke lettskremt!Slutt på snømåking hos meg! Nå har jeg bar vei til drivhuset, og jeg ser at det smelter i blomsterbedene rundt omkring. Da blir det ikke tatt et spadetak mer her. Den andre problemstillingen kjenner jeg veldig godt igjen. Potte om, prikle, så, vanne, trangt, osv. osv. :-) Men, du som vi gleder oss til sommeren!

Kristin sa...

Hei Anita!
Kan tommeltotter tvinnes???? og hva skal det være godt for??? Neida, her er ikke dagene lange nok, og kreftene mange nok. Heller har ikke uken mange nok dager. :-)Og plutselig er det over igjen... Heng med den som kan.
Planer for fridagen din onsdag? eller kan du tenke deg til å "hjelpe meg litt" du vet dette med plassproblemene!!! Green Grape og diverse petunia trenger til nytt hjem :-)I tillegg har jeg endel annet som ikke trenger så veldig mye varme og lys, som Aqulegia i mange varianter, Riddersporer osv.osv.
Blomsterguri; Jeg har en nabo som driver proffesjonellt, han får mange ganger pr. uke disse store trailere fra DK, og han må derfor holde veien åpnen, Snøfresen har i hele vinter sendt kaskader av det derre kalde hvite inn over hekken min og direkte ned i blomsterbed.Så, jeg måker, og tenker at jeg trenger godt til denne kaloriforbrenning. Men, får vi en sådann vinter neste år, så vil jeg sterkt oppfordre ham til å snu fresen

AnitaH2 sa...

Åh! Jaaa!
Kommer straks jeg har levert i barnehagen. Halv ti pluss minus?
Må være hjemme igjen til kvart på ett - men vi rekker da både å kjase og plante på den tida? Dessuten er det Drivhusdrømme på NRK 12.40, hvis jeg ikke husker feil...
;-)

Kristin sa...

FLOTT Anita, da sees vi!!!!!!