lørdag 3. april 2010

VI HAR NÅDD TIL APRIL

Tja!
lurer egentlig på hvordan dette skal gå??
Skulle gjerne ha hatt besøk av noen med drivhus med god plass, men blant oss hagegale er jeg redd det er en utopi...
Ikke alle er like gale som meg, men for hver dag jeg kommer inn i drivhuset, så blir det mindre og mindre plass til meg.....
Har ikke begrensningen med å så litt av alt, men det blir alt av mye.
I fjor var det jo evindelig med nyttige paprika og chilli. sistnevnet har jeg på frysen for hele neste sesong. Nå sliter jeg med et utall av tomat Green Grape, de når nå godt over halvmeteren. Tiny Tim er søte og små, men ved gud noen av dem blomster alt. Agurkene har begynnt klatretur i spiralen og druerankene kvitterer med en mengde anlegg for klaser.
Når en da har søtt og førti forskjellige peutniaer, pelargonier, fuschia osv, som man stadig må hen å knipe på..... og plusselig er det ikke bare lenger avknip men anlegg til nye planter. Hva gjør man da med bare 14. kvaderat?????
Måtte jo bare starte med noen direkte sommerblomster og, og jaggu så blomstret cosmos idag.,
Blir jeg ikke snart avhjulpet av noen må jeg nok i huset være like drastisk som jeg nå har vært i rosebedene mine,,,, der tror jeg at fienden har fått sluppet løs i meg, og går det bra så går det meste bra. Pytt, pytt.... blomster får jeg i alle fall til sommeren

10 kommentarer:

Blomsterguri sa...

Det høres ut som om du har det hakket verre enn meg, men fullt er det! Gulvplass har jeg en del av enda, men jeg vet det kommer til å bli vanskelig å komme inn og ut etterhvert :-)Tvi, tvi sier jeg bare. Kos deg du!

Unknown sa...

Hallo... hilsen 8,4 kvadrat!! Og hvordan ser du om druen har annlegg til klaser osv?

Kristin sa...

de er bare der.... i miniformat :-) og jeg går ut fra at de blir større etterhvert????? helt uerfaren ;-)

Tresje sa...

Hei jeg kommer innom å hjelper deg, hehe bare si fra når du vil ha besøk, så er det bare et hopp og ett sprett så er jeg der.

Kristin sa...

den e grei, bare gi ett lite pling over påske

AnitaH2 sa...

En av de rosa petuniaene jeg fikk blomstrer!!! Tuuusen takk!

Tresje sa...

har ikke nr ditt, kan du ikke bare si fra når det passer deg, så kommer jeg.

Kristin sa...

Hei Tresje!
Om du har anledning er jeg hjemme etter kl. 14 i morgen onsdag... Ellers står jeg i katalogen :-) ellers tror jeg jeg fant deg der, sender deg ei tekstmelding så har du nr. mitt ;-)

Kristin sa...

Ja, du har det nok litt varmere enn meg AnitaH2, men det står noen sprutferdige knopper rundt om her og, selv om jeg kniper for harde livet. ps, sparer noen på hver plante for å se hva jeg har. (ble litt kaos i prikklingen) Og versegod :-)

Tresje sa...

hehe, tlf du sende på har min mor,men den står på meg, mitt finner du ikke, men fikk nr ditt så jeg ringer i morgen. Sov god.